SİVAS / MERKEZ - Gazi Mustafa Kemal Ortaokulu

Şbt

İLKÖĞRETİM KURUMLARI BURSLULUK BAŞVURULARI 13 ŞUBAT-1 MART 2024 TARİHLERİ ARASINDA YAPILACAKTIR.BAKANLIĞIMIZ SINAV VE SINAV BAŞVURUSU HAKKINDA SIK SORULAN SORULARI AYDINLATAN BİR METİN YAYINLAMIŞTIR.

Şbt

"HEDEF SANAT PROJESİ" KAPSAMINDA GÖRSEL SANATLAR DERSİNDE ÖĞRETMENİMİZ KÜBRA ÇİMEN TARAFINDAN ÖĞRENCİLERİMİZE UYGULATILAN SANATSAL ÇALIŞMALAR BEĞENİ TOPLADI.

Şbt

Okulumuz rehberlik servisi tarafından ilkokul ve ortaokul bünyesinde "Sınır koyma " yerel hedefine yönelik seminerler düzenlenmiştir.

Şbt

#HedefYabancıDil kapsamında dahil olduğumuz “Land of Mind and Intelligence Games” e-Twinning projesi kapsamında öğrencilerimizle satranç başlangıç dersleri aldık ve birlikte satranç oynadık.

Şbt

#HedefYabancıDil kapsamında dahil olduğumuz “Land of Mind and Intelligence Games” e-Twinning projesi kapsamında öğrencilerimizle "Look Look" oyununu oynadık, öğrencilerimiz oyunu oynarken hem dikkat sürelerini arttırdı hem de keyifli vakit geçirdi.

Şbt

#HedefYabancıDil kapsamında dahil olduğumuz “Land of Mind and Intelligence Games” e-Twinning projesi kapsamında öğrencilerimizle pano çalışmamızı tamamladık.

Şbt

Öğrencilerimizin dil gelişimini daha iyi sağlamak ve öğrenimlerini pekiştirmek için bu sene Türk ve İtalyan okullarının katılımlarıyla başlayan “Land of Mind and Intelligence Games” adlı e-Twinning projemizin logo ve afişleri öğrencilerimiz tarafından oylandı. Seçim sonucu e-Twinning proje afiş ve logomuz resimdeki gibidir.

Ock

Valimiz Sn. Yılmaz Şimşek' in eşi Dr. Çiğdem Olgun Şimşek Hanımefendi, Hedef Sanat Projesi kapsamında Halk Eğitim Merkezi ve okulumuz işbirliği ile okulumuzda açılan mefruşat kursunu ziyaret etti. Kursiyerlerin ortaya çıkardıkları ürünler hakkında kursiyerlerin eğitmeni Nermin İnan' dan bilgi alan ve ürünleri çok beğendiğini söyleyen Hanımefendi Şimşek, kursiyerleri Hedef Okuyan Nesil Projesi kapsamında okulumuzda haftalık olarak düzenlenen okuma saatlerine katılmalarından dolayı da ayrıca tebrik etti. Hanımefendi Şimşek, özel eğitim sınıfımızdaki öğrencilerimize karnelerini vererek okulumuzdan ayrıldı.

Ock

Sivas Cumhuriyet Üniversitesi, Sağlık Bilimleri Fakültesi, Hemşirelik Bölümü, Halk Sağlığı Hemşireliği Anabilim Dalı Dr. Öğretim Üyesi Semra KOCATAŞ tarafından velilerimize  "Pasif İçicilik ve Sağlığa Etkileri" konulu seminer verildi. Seminere velilerimiz yoğun ilgi gösterdi. Konuşmacı Dr. Öğretim Üyesi Semra KOCATAŞ sunumunu tamamladıktan sonra da velilerimizden gelen soruları cevapladı.

Ock

Okçuluk kursu öğrencilerimiz arasında düzenlenen yarışmalarda dereceye girmek isteyen öğrenciler arasında kıyasıya bir rekabet yaşandı. Yarışmaları izlemeye gelen veliler de öğrencilerin bu heyecanına ortak oldu. Yarışmalar sonunda dereceye giren öğrenciler ödüllendirildi.

Ock

Miras Projesi kapsamında okulumuzda gerçekleştirilen 1. Tam kapsam değerlendirme sınavı açıklandı.

Sınav sonçlarına ulaşmak için tıklayınız.

Ara

7/A ve 7/B sınıf öğretmenleri Çiğdem TÜRKDOĞAN ve SÜmeyye ALACAHAN tarafından organize edilen "Tatlı Yiyelim Tatlı Konuşalım" etkinliği velilerimiz ve öğrencilerimiz tarafından büyük ilgi gördü. Velilerimiz, öğretmenlerimiz ve öğrencilerimiz arasında birlik ve beraberlik duygusunun gelişmesi amaçlanan programda tatlılar yendi ve hoş sohbetler gerçekleştirildi.