SİVAS / MERKEZ - Gazi Mustafa Kemal Ortaokulu

Mrt

18 Mart Çanakkale Zaferi’nin 109. yıl dönümünü Kutlama ve Şehitleri Anma haftası münasebetiyle öğretmenimiz Sümeyye ALACAHAN ve öğrencilerimiz tarafından pano oluşturuldu.

Mrt

12 Mart İstiklal Marşının kabulünün 103. yıl dönümü münasebetiyle okulumuz girişinde öğretmenlerimiz ve öğrencilerimizin gayreti ve çalışmalarıyla köşe oluşturuldu.

Mrt

12 MART İSTİKLAL MARŞIMIZI GÜZEL OKUMA YARIŞMASINDA DERECEYE GİREN ÖĞRENCİMİZ ELİF BERRA ELMA'YA ÖDÜLÜNÜ SOSYAL BİLGİLER DERSİ ÖĞRETMENİMİZ SÜMEYYE ALACAHAN TAKDİM ETTİ.

Mrt

OKULLARARASI TENİS MÜSABAKALARINDA ERKEKLERDE ŞAMPİYON,KIZLARDA 4. OLAN ÖĞRENCİLERİMİZ OKULUMUZUN TÜM ÖĞRENCİ VE ÖĞRETMENLERİ HUZURUNDA OKUL İDAREMİZ TARAFINDAN ÖDÜLLENDİRİLDİLER.İLİMİZİ GRUP MÜSABAKALARINDA TEMSİL EDECEK OLAN ERKEK TENİSÇİ ÖĞRENCİLERİMİZE GRUP MÜSABAKALARINDA BAŞARILAR DİLENDİ.

Mrt

İSTİKLAL MARŞIMIZI COŞKU VE GURURLA EZBERE OKUYAN ANASINIFI ÖĞRENCİLERİMİZİ VE ONLARI YETİŞTİREN ÖĞRETMENLERİMİZİ TEBRİK EDERİZ.

Mrt

İLİMİZDE DÜZENLENEN OKULLAR ARASI TENİS TURNUVASINDA OKUL TENİS TAKIMLARIMIZ BAŞARILI BİR PERFORMANS SERGİLEYEREK ERKEKLERDE 1. KIZLARDA 4. OLARAK OKULUMUZU BU YIL DA EN İYİ SEKİLDE TEMSİL ETMİŞLERDİR.ERKEK TAKIMIMIZ OKULUMUZU GRUP MÜSABAKALARINDA İLİMİZ ADINA TEMSİL EDECEKLERDİR.BAŞARIDA PAYI OLAN ÖĞRENCİLERİMİZİ VE AİLELERİNİ TEBRİK EDERİZ.

Mrt

ÖĞRENCİLERİMİZ KENDİLERİNE ÖNCEDEN DAĞITILAN KİTAP KUMBARALARINDA BİRİKTİRDİKLERİ PARALARLA ÇOK AMAÇLI SALONUMUZDA KURULAN KİTAP STANDINDAN KİTAPLAR SATIN ALDILAR.

Mrt

OKULUMUZDA DEPREM TATBİKATI YAPILDI.İLK SİRENDE ÖĞRENCİLERİMİZ "ÇÖK KAPAN" 2 DAKİKA SONRASINDA ÇALAN 2.SİRENDE İSE ÖĞRENCİLERİMİZ VE PERSONELİMİZ PANİĞE SEVK OLMADAN KURALLARINA UYGUN OLARAK OKUL BİNAMIZI 52 SANİYEDE TAHLİYE ETTİLER.SONRASINDA OKUL BAHÇESİNDE TOPLANMA ALANINDA TÜM ÖĞRENCİ VE PERSONELİMİZ TOPLANDILAR.

Mrt

ANASINIFI ÖĞRENCİLERİMİZE MESLEKLERİN TANITIMI İÇİN OKULUMUZA SAĞLIK PERSONELİ VE POLİS VELİMİZİ DAVET ETTİK.VELİLERİMİZ ÖĞRENCİLERE MESLEKLERİNİ TANITTILAR ÖĞRENCİLERİMİZ EĞİTİM SIRASINDA HEM EĞLENDİLER,HEM ÖĞRENDİLER.VELİLERİMİZE KATKILARINDAN ÖTÜRÜ TEŞEKKÜR EDERİZ.

Mrt

HEDEF SAĞLIK PROJESİ KAPSAMINDA ÖĞRETMENLERİMİZİN KATKISIYLA TÜM ÖĞRENCİLERİMİZE SİMİT İKRAMI YAPILDI.

Şbt

#hedef yabancı dil kapsamında diğer okullarla birlikte dahil olduğumuz Avrupa birliği e-Twinning “Land of Mind and Intelligence" projesinde 5. sınıf öğrencilerimiz şubat ayı etkinliklerinden olan takvim hazırlama etkinliğinde mayıs ve haziran ayini mangala ve look look oyunu ile süslediler. Bizler de bu vesileyle öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Şbt

"Dilimizin Zenginlikleri Projesi" kapsamında okul öncesi sınıflarımızda Zıt Kavramlı Sözcükler tanıtıldı.Dilimizin zenginlikleri panosu oluşturuldu.

Şbt

Okul ziyaretleri kapsamında okulumuza konuk olan Belediye Başkanı Hilmi BiİLGİN ve Milli Eğitim Müdür Vekili Birol ELMACIOĞLU, hafta başında düzenlenen bayrak törenine katılarak öğrencilerle birlikte İstiklal Marşı'nı okudu.Sınıfları da ziyaret ettiler ve öğrencilere kitap hediye ederek sohbet ettiler,nazik ziyaretlerinden dolayı Gazi Mustafa Kemal Ortaokulu ailesi olarak teşekkür ederiz.

Şbt

Öğrencilerimiz iletkenin cinsinin buzun erimesine etkisini yaparak/yaşayarak öğrendiler.

Yakıtları tanıyalım konusu : etklinlik/oyunlarla yakıtları sınıflandırdılar yaparak/yaşayarak öğrendiler.

Şbt

Hedef sağlık projesi kapsamında okul öncesi öğrencilerimiz için turuncu renk partisi düzenledi.Turuncu rengi daha iyi öğrenmek için o renk olan sebze ve meyveler tanıtıldı.Havucta bulunan A vitaminin faydaları hakkında sohbet edildi .Havuc suyu öğretmenlerimiz esliginde sıkılarak öğrencilerimiz tarafından içildi.