SİVAS / MERKEZ - Gazi Mustafa Kemal Ortaokulu

Mrt

Okul Randevu Sistemi ile birlikte veliler, öğretmen görüşmeleri için e-Devlet kullanıcı bilgileriyle okulumuzun internet sitesinden randevu alabilecek.

Mrt

Millî Eğitim Bakanlığınca bu yıl 2 Haziran 2024'te gerçekleştirilecek Liselere Geçiş Sistemi (LGS) kapsamındaki Merkezî Sınav'ın başvuru ve uygulama kılavuzu yayımlandı.

Eyl

Detaylar için tıklayınız.

Eyl

Bakanlığımızın yürüttüğü "Aile Okulu Projesi" kapsamında okulumuzda rehberlik öğretmenimiz tarafından velilerimize yönelik 5 haftalık kurs açılacaktır. Kurs sonunda katılımcılara sertifika verilecektir. Kurs içeriğindeki konu başlıkları broşürde belirtilmiş olup katılmak isteyen velilerimizin okul idaresine ya da okul rehberlik servisine başvurmaları gerekmektedir. Kurs günleri ve saatleri katılımcılara daha sonra bildirilecektir.